HOME PROJECTS ONZE PROJECTEN DOMOTICA CONTACT RELATIES

Maatwerk voor uw bedrijf en bij u thuis!

RUAD Audio/Video PROJECTS
is specialist op het gebied van audio- visuele installaties, zowel voor de zakelijke– als professionele markt en maatwerk voor bij u thuis.
RUAD Audio/Video PROJECTS beschikt daarbij over de kennis en ervaring van alle ontwikkelingen op audio- en videogebied van de afgelopen 30 jaar.Communicatie door middel van beeld en geluid is in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden in ons dagelijks leven. De hieraan gestelde eisen worden steeds hoger. Goede audiovisuele installaties zijn tegenwoordig een basisvereiste in vergaderruimtes, congreszalen, collegezalen, fitnesscentra, horeca, winkels, bij u thuis en vele andere situaties.

RUAD Audio/Video PROJECTS werkt metbewezen technologie en ontwerpt voor u een plan op maat. Onze aanpak hiervoor is eenvoudig: we luisteren naar uw wensen, zorgen voor de oplossing, bieden gedegen advies en leveren goed werk. Door de kennis en ervaring, creatief inzicht en gebruik van professionele apparatuur, realiseren en implementeren we de installatie zoals u die voor ogen heeft.

Kantoor– en bedrijfsruimte
Een vergader- en/of presentatieruimte is vaak het visitekaartje van de organisatie. Het is van essentieel belang dat de bood- schap die in dergelijke ruimtes verkondigd wordt, goed en duidelijk overkomt bij de aanwezigen.
RUAD Audio/Video PROJECTS zorgt ervoor dat iedereen de informatie op een professionele manier krijgt aangeboden. Voorts wordt er zorg voor gedragen dat de de apparatuur eenvoudig te bedienen is.
RUAD Audio/Video PROJECTS verzorgt ook oplossingen voor de interne communicatie in uw bedrijfspand. Denkt u daarbij aan omroepsystemen door het gehele complex alsmede de audio visuele inrichting in de bedrijfskantine, al dan niet gecombineerd met bijvoorbeeld de ontruimingsinstallatie.

De entree/receptie
is de plaats waar genodigden/bezoekers worden ontvangen en vaak in afwachting zijn van hun afspraak. Door middel van beeld en geluid kunt u reeds voorafgaand aan persoonlijk contact met de klant, informatie verstrekken over uw producten en/of diensten.

Winkel / Showroom
Beeld en geluid zijn tegenwoordig ideale media om flexibel en snel de juiste communicatie te verzorgen in winkel en showroom. Het kan daarbij gaan om een commercial van merken die u verkoopt, aanbiedingen die u onder de aandacht wilt brengen of het creëren van een bepaalde sfeer. Met de audiovisuele oplossingen van RUAD Audio/Video PROJECTS kan dit goed en vakkundig gerealiseerd worden.


Horeca
Een goede atmosfeer in de horeca is zeer belangrijk om de gasten het naar de zin te maken en daardoor de omzet te verhogen. Goed geluid en vaak ook beeld, zijn essentieel om dit te bewerkstelligen. Een installatie van bijvoorbeeld een restaurant, moet aan andere criteria voldoen dan die van een bar of discotheek.

Fitness / Wellness
In de huidige moderne fitness- en welnesscentra wordt beeld en geluid op uiteenlopende manieren toegepast; o.a. geluid/muziek in de trainingsruimten, variërend in sterkte (van rustig tot harde beats) afhankelijk van de trainings methode; draadloze microfoons voor de instructeurs, weggewerkte luidsprekers in de sauna of waterbestendige luidsprekers bij de whirlpool.

RUAD Audio/Video PROJECTS heeft altijd een oplossing op maat

Uw woonomgeving
Beeld en geluid in diverse ruimtes en op een onopvallende wijze geïntegreerd?
RUAD Audio/Video PROJECTS
, bedenkt en presenteert inventieve audiovisuele en technische concepten voor de woonomgeving.

Koppelingsmogelijkheden
tussen de ruimtes onderling voor binnen en buiten.
We kunnen hier bijvoorbeeld denken aan een Multiroom Audio- of Video inrichting. Maar ook de complete inrichting van een thuisbioscoop behoort tot de mogelijkheden. De bediening van alle apparaten kan vaak in één enkele afstandsbediening worden geprogrammeerd en zelfs zaken zoals de verlichting, elektronisch gestuurde videoschermen, -gordijnen en/of -rolluiken en het regelen van eventueel aanwezige beveiligingsapparatuur.

Bij verbouwingen en nieuwbouw verdient het sterke aanbeveling om RUAD Audio/Video PROJECTS in een vroeg stadium te betrekken bij de realisatie van een project. In samenspraak met de architect danwel installateur kunnen dan alle mogelijkheden en wensen geïnventariseerd worden. In een dergelijk vroeg stadium zijn de mogelijkheden veelal groter en goedkoper te realiseren, dan in een bestaande situatie het geval is. Bekabeling kan bijvoorbeeld op eenvoudige wijze, geheel worden weggewerkt.

Inmiddels heeft RUAD Audio/Video PROJECTS een zeer ruime ervaring opgebouwd in het ontwerpen en realiseren van complete audiovisuele installaties voor vergaderruimtes, kantoren, kantines, musea, fitness- centra, golfclubs, sportcentra, maneges, horeca, winkels, scholen en particulieren. Bij alle projecten staan altijd de wensen van de klant centraal en streven we naar de beste totaaloplossing.Voor een afspraak of een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen of een e-mail sturen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
 

RUAD Audio/Video PROJECTS

Moutmolenstraat 32
1333GG Almere
Telefoon: 06 5112 3850
E-mail: ruadhifi@chello.nl
K.v.k.nr: 33170612

Referenties:

Bar eetcafe den Enghel
Casual Club
Eetcafé Haddock Watersport
Eethaven Fort H,
Grand Cafe All Sports
Porto Cervo
Tramezzino
Brasserie De Kapschuur
De Haan Advocaten
FC Omniworld
Manege de Stek
Restaurant 't Lagerhuys
Strandpaviljoen De Zeemeeuw

RUAD Audio/Video PROJECTS is sponsor van Almere City FC omdat wij sport in het algemeen en zeker ook in de regio, een warm hart toedragen. Ook vinden wij het belangrijk dat met name de jeugd op professionele wijze een sportieve opleiding kan genieten, zoals bij Almere City FC. Daarmee willen wij een bijdrage leveren aan het welzijn van jongeren en het genot van veel sportliefhebbers.


RUAD Audio/Video Projects: ook voor al uw multimedia wensen.

Wilt u bovenstaande informatie als PDF bestand ophalen, dat kan dan hier .


© 2017
RUAD Audio/Video PROJECTS
DISCLAIMER

RUAD Audio/Video PROJECTS
Moutmolenstraat 32

1333GG Almere

Telefoon: 06 5112 3850
E-mail: ruadhifi@chello.nl
K.v.k.nr: 33170612